Jeg hjelper dere med å finne passende lokale!

Odden gård

Beliggenhet: Kilebygda i Skien
Odden gård ligger idyllisk til ved Kilevannet like utenfor Skien. Gården har en fantastisk hage som er en flott ramme til et sommerbryllup. Her settes det opp telt med runde bord til ønsket antall gjester. I hagen er det muligheter for grilling, dans, musikk og det er lekeplass til barna.

 

 

Lien Fjellgård

Beliggenhet: Svartdal, Seljord
Lien fjellgård er en flott slektsgård fra 1600 tallet som ligger som en perle høyt opp i fjellsiden i Svartdal. Her er den perfekte ramme for et ekte eventyrbryllup. Gården har bryllup både sommer og vinter, og alt kan legges opp helt etter brudeparets ønske. Her har man mulighet for et flott gårdsbryllup med en overnatting eller feire 3 dager til ende i tradisjonsrike omgivelser.

 

 

Langesund bad

Beliggenhet: Langesund, Bamble
Langesund bad er et flott og tradisjonsrikt hotell med herskapelig atmosfære. Dette er det best bevarte badehotellet på hele øst- og sør landet. I hovedbygget ” sosieteten” finner dere flotte rammer for bryllupsfesten. Her er spisesal, festsal, peisestue og damesalong til disposisjon for brudeparet og deres gjester. Langesund bad er kjent for god mat og har en flott og variert festmeny.
Besøk nettsiden deres: www.langesundbad.no

Uppigard Natadal

Beliggenhet: Flatdal, Telemark
Uppigard natadal er ein eventyrgard frå 1000 tallet. Dette er staden for deg som likar bonderomantikken og god gamaldags luksus. Her kan vertskapet freiste med to bryllaupsalternativ, eit flott bondebryllaup og eit godt gamaldags tradisjonsbryllaup.
Besøk nettsiden deres: www.uppigard.no

 

Brekkeparken

Beliggenhet: Brekkeparken, Skien
Brekkestua ligger i naturskjønne Brekkeparken i Skien. Her kan dere feire hele den store dagen fra vielse til fest. Dere kan velge å ha vielsen i Brekkeparkens kirke, eller pavliong. Festen kan holdes på loftet eller i restauranten, og Brekkestua stiller med kokk, servitør og ferdig dekket bord.

 

 

Dalen Hotell

Beliggenhet: Dalen, Telemark
Dalen hotell er et slott fra 1894 omgitt av mystikk og stordom. Dette er et elegant og overdådig hotell i romantisk stil. Her kan dere leie selskapslokale «Viktoria” eller hele hotellet til deres bryllup. Hotellet har en ærverdig gammel buss som kan frakte følget til og fra vielsen. Dalen hotell har også flotte omgivelser både ute og inne til selve vielsen.

 

 

Kleppseter gård

Beliggenhet: Asdal, Bamble kommune i Telemark
Høyloftet på Kleppseter gård er et flott og stemningsfullt selskapslokale. Dette er et skikkelig bonderomantisk sted med villmarkspanel på veggene, håndmalte naturbilder på bjelkene i taket, og gamle gårdsredskaper som pynter opp. Maten kan serveres fra en gammel hestevogn, og velkomstdrikken blir ofte servert fra gamle melkespann. Sleden står også klar om det skulle være ønskelig med kanefart.

 

Villa Fløyen

Beliggenhet: Skien, Telemark.
Like utenfor bykjærnen i Skien ligger ærverdige Villa Fløyen. Stedet har beholdt sin gamle stil og sjarm fra 1917 da det ble bygget, og vil være en perfekt ramme for dem som ønsker seg et herskapelig preg på bryllupet sitt. Villa Flyen har også en stor og flott hage til det sommerlige bryllup.